تاریخ امروز:۲۰ مرداد ۱۴۰۵

گزارش شب مانی قله آبیدر بزرگ

۱۴۰۵/۰۵/۰۲

درود بر همنوردان گرامی،

گزارش برنامه صعود و شب‌مانی در قله آبیدر بزرگ

به‌منظور آمادگی و هماهنگی تیم دماوند و بررسی تجهیزات مورد نیاز این صعود، و بر اساس اعلام قبلی، دوازده نفر از اعضای این تیم ساعت ۱۸:۰۰ روز پنجشنبه، یکم مرداد، در محل میدان گاز سنندج حضور یافتند. در ساعت ۱۸:۱۵، با سرقدمی خانم مرجان زمانی فرو عقبداری آقای جمشید روشنفکر، حرکت به‌سوی قله از مسیر معمول یال شمال‌شرق آغاز گردید.

با توجه به کوله‌کشی سنگین و با سه توقف پنج دقیقه‌ای، ساعت ۲۱:۰۰ به قله رسیدیم. در آنجا، پس از یادآوری نکاتی در خصوص مکان و نحوه برپایی کمپ، اقدام به برپایی چادرها نمودیم. این کار به علت وزش باد شدید با چالش همراه بود، اما با همکاری اعضا به‌خوبی انجام شد. سپس برای ثبت عکس یادگاری به نزدیک تابلوی قله رفتیم و بعد از آن برای صرف شام به محل چادرها بازگشتیم. تا ساعت ۲۳:۳۰ که سه نفر از اعضا به شهر بازگشتند، همه باهم بودیم. سپس هرکس به چادر خود مراجعه کرد و تا ساعت ۰۵:۳۰ بامداد روز جمعه، ۱۴۰۵/۰۵/۰۲، استراحت نمودیم.

پس از بیدارباش، تجهیزات را جمع‌آوری نموده و در مسیر فرود به «دوڵی ئەسپان» آمدیم. در کنار چشمه و در سایه‌سار درختان، صبحانه را صرف نموده و از آنجا به سمت میدان گاز فرود آمدیم. ساعت ۰۸:۲۵ برنامه خاتمه یافت.

سرپرست برنامه: حامد محمدی
با تشکر از همراهی و همکاری کلیه دوستان.


 

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *